L'Espectacle Programació Entitat
 
Emotiu concert d'Albert Guinovart
25 d'octubre de 2010

El Teatre de la Passió d'Esparreguera va tenir el privilegi d'acollir el virtuós pianista i compositor en un concert únic i preparat especialment per a l'ocasió. Els solistes Mariona Pallach, Victòria Alvelo, Lluís Rodríguez i Ferran Frauca van interpretar en la segona part del concert els temes més memorables del musical Mar i Cel de Dagoll Dagom acompanyats del seu autor.

A la primera mitja part, Albert Guinovart va oferir un concert de la seva música més coneguda dels serials de Televisió de Catalunya. A banda de sintonies com les d'El Cor de la Ciutat o Nissaga de Poder, també va interpretar els temes dels personatges més coneguts de cada sèrie, ja que, tal i com també ell va explicar, hi ha molta més música composada a banda de la sintonia darrere una sèrie de televisió. A més, va afegir a aquesta primera part en solitari un parell de composicions pròpies que van commoure el públic.

La darrera part, dedicada íntegrament a Mar i Cel, va fer que la platea acompanyés els solistes de forma inevitable, deixada anar per les mítiques cançons que gairebé han esdevingut populars. "És un honor veure que aquestes cançons són tan conegudes que la gent se les ha arribat a fer seves. No són de les que més orgullós em sento, crec que n'he fet de més maques, però va ser el fenomen Mar i Cel que realment ho va fer possible".
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87