L'Espectacle Programació Entitat
 
El Petit Príncep es prorroga
22 de novembre de 2010

Després de l'èxit obtingut durant les representacions anteriors, La Passió prorroga un dia més El Petit Príncep: diumenge 28 de novembre a les 6 de la tarda.

La Companyia Jove de La Passió d’Esparreguera posa en escena el famós conte escrit per l’aviador francès Antonie de Saint-Exupéry, que va ser publicat per primera vegada el 1943 als Estats Units. En aquest conte, l’autor s’imagina a si mateix perdut al desert del Sàhara, a causa d’haver tingut una avaria al seu avió. Llavors, apareix un petit príncep extraterrestre i a través de les converses entre ells dos es descobreixen les vivències del jove protagonista en el seu periple per diferents planetes, en un viatge que emprèn en busca d’amics i coneixement.

L’autor aprofita les reflexions del Petit Príncep per donar la seva visió sobre l’estupidesa humana i la senzilla saviesa dels nens que la majoria de persones grans perden quan creixen i es fan adults. En aparença un llibre exclusivament infantil però al llarg de la seva narració es tracten temes tan profunds com el sentit de la vida, l’amistat i l’amor.


Diumenge 28 de novembre, 18h
Sala Petita


Preus de les localitats:
General 12 €
Col·laboradors 10 €
Infants 6 €


El 10% de la taquilla anirà destinat a la lluita contra el càncer infantil.

Venda anticipada d'entrades cada tarda de 6 a 8 del vespre a les taquilles del teatre de La Passió.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87