L'Espectacle Programació Entitat
 
Blancaneus i els set nans
2 de març de 2011

La Companyia de Teatre de La Passió prepara per aquesta primavera un espectacle pels més menuts. Els primers dos caps de setmana d'abril la fantasia i la imaginació inundaran la Sala Petita amb un clàssic imprescindible.

Aviat farà sis anys que unes quantes persones que fem teatre en aquesta gran casa que és La Passió d'Esparreguera ens vam animar a fer una obra pels més petits i petites del poble. Ens vam decidir per un conte molt conegut arreu d'Europa i que al segle XIX els germans Grimm van popularitzar: Blancaneus i els set nans, un relat ple de fantasia que Walt Disney va dur al cinema l'any 1937 en una de les primeres pel·lícules d'animació de la història.

Tots, petits i grans, vam disfrutar amb la posada en escena de les peripècies de la princesa Blancaneus i els seus amics, els nans del bosc. Per això, uns anys després, part de l'equip que va participar en aquella aventura ens hem animat a repetir l'experiència i us presentem novament una versió teatral i en català d'aquest clàssic inoblidable.
Així doncs, la Companyia de Teatre de La Passió us convida a gaudir d'una bonica història, que comença així: “Fa molts i molts anys… un dia d'hivern, en un país imaginari hi havia una reina que cosia al costat d'una finestra… "

Representacions: 2, 3, 9 i 10 d'abril.
Sala Petita.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87