L'Espectacle Programació Entitat
 
LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA AL CATALUNYA AIXECA EL TELÓ 2011 (TV3)
6 d'agost de 2011

L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), els Teatres Públics de Barcelona i l’ Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) organitzen la Festa CATALUNYA AIXECA EL TELÓ. Aquesta gala, que serà retransmesa el proper dia 12 de setembre per TV en directe) s’acompanyaria d’un seguit de participacions dels diferents teatres de Catalunya.

La Passió d’Esparreguera tindrà el seu lloc en un lipdub que servirà per fer una ràpida presentació de la temporada teatral 2011/2012. Aquest serà rodat el dia 5 de setembre (dilluns) al TNC (Teatre Nacional de Catalunya). Pel rodatge ens demanen que cadascú porti el vestuari que utilitza a l’espectacle. Per tant els actors portareu la vostra roba de passió, els músics aniran de negre amb els instruments, els tècnics amb el seu uniforme, etc. El número de col·laboradors que seran necessaris és il·limitat, tot i que només tenim un autobús. Per tant, cinquanta de vosaltres tindreu el desplaçament cobert i la resta podeu anar-hi amb cotxes particulars. L’horari pot ser de matí, tarda o nit, com ho preferiu. Com podeu veure, estem parlant a molt curt termini, per tant poseu-vos en contacte tant aviat com pugueu amb la junta al correu activitats@lapassio.net o al telèfon 608 069 527 (Juan Jurado). Si ho feu per correu electrònic, heu d’especificar: Nom i cognoms, edat, tasca que realitzeu a la Passió (ja sigui poble, personatges, músic, tramoia, etc.), i preferència horària (matí, tarda o nit del dilluns 5 de setembre).

US HI ESPEREM!
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87