L'Espectacle Programació Entitat
 
PRESENTACIÓ DEL CARTELL DE LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA TEMPORADA 2012
26 de novembre de 2011

“Vostre fill, que a tots podria confondre amb un llamp del cel, ara, Maria, el veureu nafrat son cos, i escarnit, portant, amb gest dolorit, damunt l’espatlla la creu!” (Joan)

El cartell creat per Oliver Grau per la propera temporada 2012 de La Passió d’Esparreguera és 100% continuïsta amb les imatges que aquest publicista i dissenyador ha creat anteriorment per l’espectacle (2002, 2003, 2004, 2005 i 2011).

Totes les imatges tenen com a element central la figura i el cos de Jesús, protagonista absolut de l’espectacle. D’una manera inconscient, l’autor ha anat fragmentant i interpretant fotogràficament la figura del personatge. Els peus, el torns, les mans, la faç… són els fragments d’aquesta figura que, al llarg dels anys, han anat creant aquest mosaic d’imatges realísticament poètiques.

Una llum estudiada, un fons neutre i el tractament digital són elements formals que també donen continuïtat a aquesta sèrie fotogràfica desenvolupada amb la col·laboració del fotògraf Ignasi Ruiz (guanyador de dos premis Lux de fotografia pel seu treball personal).

Tots aquest factors tenen continuïtat amb la nova proposta per al 2012, una visió extremadament realista d’un Crist d’esquena en el moment de la flagel·lació. La composició i la llum de la fotografia busca l’estil pictòric dels artistes barrocs i pretén centrar l’atenció en el punt de les mans per després convidar a l’espectador a recórrer l’esquena flagel·lada i descobrir un missatge “ocult”.

Les ferides i taques de sang de l’espatlla configuren, com per casualitat, una creu, anunciant i anticipant a l’espectador els esdeveniments de Passió que immediatament viurà el personatge.

La composició del cartell, manté el format i l’estil i la majoria d’elements tipogràfics de l’any anterior, en el que es va introduir elements novedosos com una frase descriptiva de l’espectacle. Com a novetat, per al 2012 es presenta una nova composició del calendari de dates en vertical, molt més visual i clar.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87