L'Espectacle Programació Entitat
 
Carta als col·laboradors
2 de gener de 2012

Benvolgut col·laborador, benvolguda col·laboradora, Estem en plenes festes nadalenques i, com cada any, us fem arribar el calendari d’assaigs de La Passió 2012.

La nova direcció escènica –formada pel David Aguado, la Meritxell Sabaté, la Maria Coll, la Maria Martín i el Jaume Navarro– vol marcar un canvi respecte de les anteriors en la manera de fer i de funcionar. Com ja vam dir en la nostra carta de presentació, la temporada vinent volem donar molt d’èmfasi al treball d’actors i actrius; per això, durant aquest mes de novembre, vam organitzar uns tallers de veu i de moviments del cos que han servit perquè el 80 per cent dels actors i actrius amb paper disposeu d'unes eines bàsiques per representar correctament el vostre personatge.

Començarem la pròxima temporada el dia 8 de gener amb un esmorzar de germanor on, tots plegats, mirarem d'agafar les forces necessàries per iniciar una temporada «apassionada». Pel que fa als assaigs d'entre setmana, tingueu present que aquest any seran els dimarts, els dimecres i els divendres a 2/4 de 10 de la nit. Aquest nou horari ens permetrà acabar més d’hora els dies laborables i, per tant, arribar a casa a unes hores més avinents.

Els actors i actrius estan convocats a tots els assaigs programats, tret dels quatre assaigs generals de cada acte, als quals caldrà la presència de tothom: equips tècnics, tramoies, cor, orquestra...

Enguany, més que mai, us animem a venir i gaudir dels assaigs programats. Quants més siguem més riurem, i si fem les coses de gust, surten molt millor. Aquest és, justament, el propòsit que ens hem fixat per aquesta temporada: recuperar el mot tradicional i procurar que les deu «festes» de La Passió 2012 siguin tot un èxit, gràcies a l’esforç i a la il·lusió que tots plegats posarem en els assaigs.

Rebeu els nostres millors desitjos per aquestes festes i una forta abraçada,

La direcció escènica.
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87