L'Espectacle Programació Entitat
 
La Passió 2013 escalfa motors
6 de novembre de 2012

Aquest setmana comencen uns tallers que organitza la direcció escènica de l'espectacle per tots aquells actors que tenen paper.

Benvolgut col·laborador, benvolguda col·laboradora,

Sembla que va ser ahir que tancàvem la temporada 2012 amb el tradicional piscolabis on tots plegats vam fer una gran festa per a celebrar que la temporada havia estat bona i plena de fruits.

Amb aquest esperit, que tots hem fet la feina ben feta, comencem a pensar en la nova temporada 2013, que pensem que ha de continuar en la mateixa línia i anar més enllà.

Aquesta direcció té com a objectiu per a la temporada vinent seguir potenciant el treball d'actors i d'actrius de tota la gent que participa en l’espectacle. Continuem creient que el que fa important La Passió d’Esparreguera és la gent que hi participa i, per això, enguany seguirem organitzant els tallers que vàrem començar a fer l’any passat.

Aquesta vegada proposem dur a terme dos tallers:

- Taller de personatges: on treballarem tots els personatges per tenir tots clar quin personatge interpretem i puguem definir-lo millor i poder desenvolupar-lo més correctament.

- Taller de cos: on continuarem treballant amb diferents tècniques per a desinhibir-nos millor i tenir menys vergonya dalt de l’escenari.

Creiem que aquestes eines són molt importants per a representar La Passió, perquè tenir cura del nostre personatge i dominar el control del nostre cos ens farà millorar com a actors i actrius, i ens ajudarà a transmetre millor les emocions a l’espectador.

Aquesta propera temporada, insistirem també en la responsabilitat de tothom en l’espectacle. Per petita que sigui la nostra intervenció és de vital importància que tinguem sempre present que fem un espectacle que va dirigit a un públic que ha pagat una entrada i que es mereix rebre al màxim de tots nosaltres. Tenir un personatge a La Passió també significa, a banda de venir a passar-ho bé, un petit esforç de venir als assajos. Creiem en la importància que tenen els assajos i aquest any volem la màxima implicació de tots els col·laboradors i col·laboradores, perquè tots junts fem possible La Passió d’Esparreguera.

D’altra banda agrairíem que abans del diumenge 2 de desembre ens comuniqueu totes aquelles incidències de personatges. Si algú, pels motius que sigui, no pot desenvolupar el paper que té actualment a la propera temporada, demanem que ens ho comuniqueu al telèfon 619 62 32 80 (David Aguado) o bé a l’a/e: activitats@lapassio.net. És important saber aquestes incidències per tal de començar els assajos de la propera temporada amb el repartiment complet.

Moltes gràcies!!!
Esperem retrobar-nos en aquests tallers el mes de novembre vinent.


La direcció escènica
Esparreguera, octubre de 2012

Calendari de tallers de la Passió 2013

Cos: 8 de novembre de 2012
21:30 Saió 1, Saió 2, Saió 3, Saió 4, Gestes, Dimes, Centurió, Malcus, Pilat, Herodes, Marit (Pans i Peixos), Jonatàs (Llàtzer), Jonàs (Llàtzer), Gamaliel (Braseret) i Jonatàs (Braseret)

Text: 14 de novembre de 2012
21:30 Elecció dels apòstols, Samaritana, Sant Sopar, Aparició al cenacle i Glòria

Cos: 15 de novembre de 2012
21:30 Sacerdot llei mosaica, Abdaró, Samuel, Neftalí, Nicodem ,
Asser, Faluel, Simó, Isaac, Benjamí, Caifàs, Annàs, Jeremies, Miqueas, Arimatea Testimoni 1 i Testimoni 2

Text: 21 de novembre de 2012
21:30 Llei Mosaica, Festa de la llum, Convit Farisaic i Mercaders del temple
22:30 Sanedrí 1 i 2, Annàs / Negacions (Criats), Pilat 1, 2 i 3 i Centurió davant Pilat

Cos: 22 de novembre de 2012
21:30 Andreu, Pere, Joan, Judes, Natanael, Felip, Natan, Tadeu, Tomàs, Jaume el Menor, Jaume el Major, Mateu, Simó apòstol i Jesús

Text: 28 de novembre de 2012
21:30 Sermó (Personatges), Pans i peixos (Personatges), Llàtzer, Comiat de Jesús i Maria, Maria coneix la sentència i Aparició a la verge
22:30 Flagel·lació i Herodes

Cos: 29 de novembre de 2012
21:30 Verge Maria, Magdalena, Marta (Llàtzer), Maria (Llàtzer), Mare (sermó), Dona 1 (Sermó), Dona 2 (Sermó), Dona 3 (Sermó), Mare (Pans i peixos), Maria Cleofàs, Maria Salomé i Leprosa

Cos: 13 de desembre de 2012
21:30 Samaritana, Clàudia, Salomé, Criada (Braseret), Cega, Adúltera, Criada (Convit) i Servent (Herodes)Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87