L'Espectacle Programació Entitat
 
COMENÇA L'ESPECTACLE DE LA PASSIÓ D'ESPARREGUERA (Diari La Bústia)
28 de febrer de 2013

El diumenge 3 de març es realitza la primera representació de La Passió d'Esparreguera. Una de les novetats d'aquesta temporada és el debut de David Puente (foto) com a nou Jesús, en substitució d'Isaac Serrano que interpreta el paper Josep d'Arimatea.

Segons ha fet públic la pròpia entitat, 15 dies abans d'iniciar la temporada ja s'havien reservat 3.500 entrades, "feia molts anys que no es començava amb aquesta xifra de reserves quan encara queden molts dies per l'estrena de l'espectacle".

Cal dir que un dels punts forts de promoció és la difusió que es farà del 18 al 22 de març al programa Divendres de TV3.

En total s'han programat 10 funcions fins el dia 1 de maig amb horaris de matí i tarda, a excepció dels dies 23 de març i 6 d'abril que són sessions especials de 17.00 a 22.00 hores. La Passió d'Esparreguera ofereix diverses possibilitats d'acompanyar la presència en el teatre amb paquets per dinar, visita d'exposicions i l'interior de les instal·lacions. L'entrada general és de 20 euros.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87