L'Espectacle Programació Entitat
 
PRESENTACIÓ DEL CARTELL DE LA PASSIÓ 2014
24 de novembre de 2013

Aquest diumenge al matí, dins d’un dia complet d’activitats al Teatre, s’ha fet la presentació del Cartell de la Temporada de la Passió d’Esparreguera 2014.

Aquest matí, diumenge 24 de novembre, el Teatre de la Passió ha obert les seves portes per tal de donar a conèixer l’espectacle de la Passió, així com també totes les activitats de l’entitat. S’hi ha pogut fer visites guiades, tallers de maquillatge, fer un tast del nou Licor d’en Judes, hi ha hagut diferents activitats infantils, així com també hem pogut escoltar a la Coral de la Passió i gaudir d’una petita actuació dels castellers d’Espareguera, entre moltes altres activitats que s’han realitzat durant el matí. Alhora que també s’ha col·laborat en aconseguir una gran col·lecta solidària per La Marató de TV3, fent el logotip de La Marató gegant amb monedes d’un euro.

A la una del migdia s’ha descobert quin serà el cartell de la nova temporada de la Passió d’Esparreguera. Ha estat una de les activitats que més públic ha tingut.

Un any més, el disseny del cartell de la Passió d’Esparreguera, ha estat de la mà de l’Olivier Grau. Artista i dissenyador esparreguerí que ha fet el cartell durant 10 temporades en els últims anys.
El president del Patronat de la Passió, Josep Cuscó, ha anunciat que l’artista esparreguerí O. Grau, aquest any tanca un cicle de dissenys, i, segons ha comunicat el President, l’any que ve es farà una nova tria de cartells que encara està per determinar. En paraules de Josep Cuscó, s’ha volgut aprofitar aquest acte, per agrair i donar les gràcies per la feina i els cartells que ha fet el dissenyador. Per la Passió ha estat un honor comptar amb la col·laboració d’un publicista reconegut. El president també ha remarcat que O. Grau, continuarà col·laborant i assessorant amb altres temes a la Passió.

El protagonista del cartell de la Passió, és també el protagonista que apareix en la darrera escena del bloc del matí a l’espectacle de la Passió. El protagonista del cartell de la temporada 2014 és el colom.

Segons Olivier Grau, ha intentat fer una imatge molt simple, que vol ser una imatge molt optimista però alhora amb moltes lectures. El colom blanc és una imatge simbòlica. Des d’un punt de vista religiós és l’esperit Sant, i des d’un punt de vista laic, és la pau. A l’autor li agrada barrejar les dues visions a on el colom es converteix amb la llibertat, les idees: és la vida. Olivier Grau explica que hi ha un contrapès en la imatge a on hi ha el puny, a on hi ha l’agressivitat, l’opressió, la intolerància, que, el que intenta fer és atrapar a aquest colom que és la pau, la llibertat... Tot i això, la imatge simbòlica del colom que és etern, i que per molt que hi hagi aquesta pressió i agressió les idees sempre continuen el seu curs i sempre alcen el vol.

L’elecció de la imatge del colom no és casual, ja que tothom que coneix la passió saben i coneixen que el colom és un punt diferencial del nostre espectacle. Que sempre que arriba el moment de l’aparició del colom és un moment especial i únic dins l’espectacle.

Finalment l’artista també ha agraït a la Passió el fet de poder-hi col·laborar durant tant de temps creant les seves imatges que sempre s’ha intentat que siguin el màxim de positives, que cridessin l’atenció i que aportessin el valor publicitari a l’espectacle.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87