L'Espectacle Programació Entitat
 
La Passió d’Esparreguera finalista en dues modalitats dels Premis Ateneus
15 de desembre de 2013

Demà dilluns, 16 de desembre, es farà l’entrega dels premis Ateneus al Parlament de Catalunya, la Passió d’Esparreguera és finalista en dues modalitats.

La Passió d’Esparreguera serà demà en l’entrega dels Premis Ateneus al Parlament de Catalunya, ja que ha estat finalista en dues modalitats. Premis a la creativitat artística (amb l’Escola de Teatre) i Premi al foment de la participació (amb les conferències: Diàlegs Interreligiosos)

Els Premis Ateneus són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca anualment, des de l’any 1989, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presentin propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una contraprestació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

A l’espera de conèixer demà el veredicte final, els membres de la Passió d’Esparreguera que assistiran a l’acte serà: el Josep Cuscó (President), el Josep Bonfill (vicepresident econòmic i de promoció) i el Joan Vera (conseller de relacions publiques i seguretat).
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87