L'Espectacle Programació Entitat
 
La Passió d’Esparreguera participarà a l’audiència pública que farà el Papa Francesc a les Passions Italianes
17 de desembre de 2013

Aquest proper dimecres 18 de desembre, la Passió d’Esparreguera participarà a l’audiència pública que farà el Papa Francesc a les passions Italianes. La Passió d’Esparreguera hi assistirà com a representant de l’Europassions.

La Passió d’Esparreguera ha estat la convidada per la Federació de Passions Italianes a participar a l’audiència pública que es durà a terme aquest proper dimecres 18 de desembre, ja que el Toni Montoriol i el Jordi Ros, (col·laboradors de la Passió d’Esparreguera), són representants de les Passions Espanyoles a la organització de l’Europassions. L’Europassions és l’organització que aglutina totes les entitats europees que interpreten les tradicionals representacions teatrals de la Passió.
Aquesta audiència ha estat sol·licitada per la Federació de Passions Italianes, que conjuntament amb unes reunions del moviment d’Europassions, s’està treballant per demanar que les passions siguin declarades Patrimoni Mundial de la Humanitat (UNESCO). La comitiva que estarà present a l'audiència al vaticà, estarà presidida pel Sr. Josef Lang, president de l’Europassions. Aquest però, serà el primer any que una d’aquestes reunions coincidirà amb una audiència pública del Papa Francesc.
Per La Passió d'Esparreguera aquest viatge a Roma, a més de tenir la possibilitat d'acostar La Passió a la màxima autoritat de la religió catòlica, també serà un acte d'agermanament amb les Passions italianes. Com a representants de la Passió d’Esparreguera que aquest proper dimecres es desplaçaran fins a Roma seran, el Josep Cuscó (president), el David Aguado (conseller de relacions amb altres Passions), el Joan Vera (conseller de relacions publiques i seguretat), la Marga Ventura (vice-secretaria) i el Toni Montoriol (membre de la junta d’Europassions).


 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87