L'Espectacle Programació Entitat
 
Nova trobada de la Federació de Passions de Catalunya
3 d'octubre de 2008

La Federació de Passions de Catalunya celebra una reunió diumenge 5 d'octubre a La Passió d'Esparreguera per continuar treballant en la creació d'una junta directiva i la redacció dels seus estatuts.

Després de les vacances d'estiu, els integrants de la Federació de Passions de Catalunya es posen novament en marxa per treballar en el desenvolupament d'aquesta nova entitat, la qual té com a objectiu principal fomentar l'espectacle així com crear una delegació pròpia dins la Federació de Passions d'Europa.

Actualment la Federació de Passions de Catalunya està treballant en la formació d'una junta directiva i la redacció dels seus estatuts, punts principals de la reunió que es durà a terme el diumenge a l'escenari del Teatre La Passió.

La Federació de Passions de Catalunya es va constituir formalment el passat 1 de juny durant una assemblea celebrada a Cervera.

Entre les integrants, a més de La Passió d'Esparreguera destaquem altres Passions com la de Cervera, Olesa de Montserrat, Granollers, Molins de Rei, Ulldecona, Olot, Sant Vicenç dels Horts, Vilalba dels Arcs i Reus.Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87