L'Espectacle Programació Entitat
 
Promoció entre dues entitats: els Pastorets del Vendrell i La Passió d’Esparreguera
3 de gener de 2014

El Centre d’Iniciatives i Turisme del Vendrell, amb el suport dels Pastorets del Vendrell, va signar el passat mes de novembre un conveni de col·laboració mútua amb la Passió d’Esparreguera i la Unió de botiguers d’Esparreguera.

Aquest acord de col·laboració entre entitats pretén incrementar el nombre d'espectadors durant les representacions de la temporada 2014, i promocionar els respectius espectacles.

Els esparreguerins i vendrellencs podran gaudir de promocions especials per anar a veure La Passió o els Pastorets.

Des del Vendrell, hi ha prevista una sortida a Esparreguera el proper 23 de març per a gaudir tot un dia a la Passió d’Esparreguera.

Des d’Esparreguera, ja està organitzada pel proper 2 de febrer una sortida al Vendrell, on es podrà gaudir del concurs de mestres xatonaires, l’exhibició de xatonaires infantils, del museu del mestre Pau Casals i la degustació d’un excel·lent dinar al restaurant Xaloquell. A la tarda, els esparreguerins i esparreguerines podran gaudir de la representació dels pastorets del Vendrell.


(properament us informarem més detalladament sobre aquesta sortida)
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87