L'Espectacle Programació Entitat
 
Anem al Vendrell!
7 de gener de 2014

Està previst anar a veure els pastorets del Vendrell, el proper diumenge 2 de febrer de 2014.

Els pastorets del Vendrell, és un espectacle de caire popular o tradicional amb més de 130 anys de tradició que ha sabut mantenir la part més important de les nostres tradicions: el Factor humà, les persones que fan possible desinteressadament i any rere any un espectacle que ha passat de pares a fills i que té un futur engrescador.

Gaudirem de la ruta del xató, així com alguns dels atractius que presenta: El museu Pau Casals, la tradicional xatonada, on podrem assaborir la típica degustació del plat, veure els concursos de mestres del xató, la xatonada infantil i mercats de tot tipus.
Abans d’anar a veure les representacions dels Pastorets, dinarem a un emblemàtic restaurant vora mar, el Xaloquell.

Sortirem a les 8:45 del matí –esmorzats- des del teatre de La Passió. El preu del viatge pels adults amb el dinar inclòs és de 36 € i 24,50 € per als infants menors de 10 anys; sense restaurant inclòs, el preu per persona adulta és de 19 € i 12 € per als infants.

Les places són limitades i el termini per apuntar-s’hi és el proper 29 de gener, telefonant al Francesc Alert (93 777 15 87 – 647 407 066) o cada diumenge al matí al teatre de La Passió a partir del 12 de gener. Si no voleu desplaçar-vos al teatre, podeu apuntar-vos al centre dual de 16 a 18 de la tarda.

Si algú no pot venir i no és una força major, l’import abonat no es reembossarà, si bé pot optar per cedir-la a una altra persona.
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87