L'Espectacle Programació Entitat
 
La Passió d’Esparreguera se’n va a Olot
13 de febrer de 2014

En un intercanvi cultural, La Passió d’Esparreguera arribarà a Olot el dia 15 de febrer en tres sessions en format reduït, a les 6, les 7 i les 8 del vespre a les escales de l’església de Sant Esteve d’Olot.

Les escenes que es representaran són: el comiat, el braseret, el desesper de Sant Pere i Maria Coneix la sentència. S’han escollit aquestes escenes perquè s’ha considerat que són molt representatives de l’emotivitat de l’espectacle de La Passió d’Esparreguera.

Un total de 25 col·laboradors, entre actors, tècnics, fotògrafs i comunicació de l’espectacle es desplaçaran a Olot per a escenificar els passatges escollits.

Aquesta proposta d’intercanvi cultural neix fruit de la col·laboració entre diferents agents: L’Ajuntament d’Esparreguera, l’Ajuntament d’Olot, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO), el Consell de Comerç d’Artesania i moda de la Generalitat i La Passió d’Esparreguera.

Un altre aspecte d’aquesta proposta és que tots els clients dels comerços adherits a l’ACO, gaudiran d’importants descomptes i regals per a poder assistir a alguna de les representacions d’enguany.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87