L'Espectacle Programació Entitat
 
Temporada plena de promocions per no perdre’s la Passió d’Esparreguera
24 de febrer de 2014

En el temps de crisi que vivim, la Passió d’Esparreguera ha treballat per fer més fàcil, més assequible i més econòmica l'assistència a l’espectacle per a tota mena de col·lectius que desitgin visitar-nos.

A continuació fem una petita pinzellada de les diferents promocions:

ABRERA, ESPARREGUERA, EL VENDRELL, OLOT
Aquestes 4 poblacions de Catalunya han signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada de La Passió d’Esparreguera. Aquest conveni pretén emfatitzar la incorporació d'activitats i de propostes de col·laboració amb altres poblacions, per tal de complementar la preservació, promoció i conservació del patrimoni cultural de l’entitat. Vol oferir, alhora, un conjunt d'avantatges i de serveis a aquestes poblacions: Descomptes importants i exclusius als seus habitants.
Aquestes propostes de convenis amb les diferents poblacions s’articulen a través dels diferents agents implicats: Associacions de comerciants, ajuntaments, el Consell de Comerç d’Artesania i moda de la Generalitat, La Passió d’Esparreguera, i en el cas particular del Vendrell, els Pastorets.

PAQUET CULTURAL
Juntament amb les propostes habituals per a grups i famílies, enguany hem inclòs un paquet cultural adequat a les demandes i suggeriments que ens han fet arribar els nombrosos grups que ens han visitat.
Els nostres visitants podran gaudir d’un dia original i singular a la vila d’Esparreguera, amb tot un ventall de propostes artístiques i culturals: Una ruta per la història de la terra, on coneixeran la singularitat de la terrissa d’Esparreguera, descobriran els oficis de la terra, veritables elements dinamitzadors i vertebradors de la nostra població, compartiran “els secrets” de la posada en escena de l’espectacle i fins i tot podran degustar el “licor d’en Judes”, d’elaboració original d’Esparreguera!

PROPOSTA DEL CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT
Amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, tres recursos emblemàtics de la comarca seran recomanats com a visita: les Coves de Salnitre, la Colònia Güell - Cripta de Gaudí i el Monestir de Montserrat.
Així, amb l'entrega d'aquesta promoció o presentant l'entrada de la Passió d’Esparreguera, es podrà gaudir d'interessants atractius de la comarca, beneficiant-te d'un descompte.
Aquestes promocions seran vigents des del 9 de març fins el 4 de maig, pel que respecte a la Passió, i fins el 31 de maig en quant als descomptes a aplicar als altres tres recursos.


A la web trobareu informació de tots els paquets.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87