L'Espectacle Programació Entitat
 
Posada en marxa la temporada 2014 de la Passió d’Esparreguera amb diverses novetats
26 de març de 2014

La Passió d’Esparreguera, ja porta tres de les deu representacions de l’espectacle. Aquest dissabte serà la quarta i plena de novetats.

Els més de 400 col·laboradors que fan possible la representació, aquests dies ho han tingut tot apunt per fer, representació rere representació, que l’inici de temporada hagi estat tot un èxit tan de participació com de públic.
Aquest dissabte 29 de març s'entrena l'Enric Fernández en el paper de Sant Joan i el diumenge 6 d'abril la Maribel Balagué en el de Maria, mare de Jesús.
L’objectiu de la direcció escènica és que en la propera temporada tots els personatges femenins estiguin triplicats, de manera que es donen més opcions a dones a tenir un paper a La Passió d’Esparreguera, aquest és el cas de la Vicky Alvelo, que la setmana passada es va estrenar en el paper de Leprosa.

També cal destacar que enguany, la veu en off de l’espectacle, és la veu del conegut reporter Llucià Ferrer, que ha col·laborat a l’espectacle amb la seva veu.

Destacar que avui 27 de març, dia internacional del teatre, aquest any Esparreguera ho ha celebrat de manera ben especial: descobrint una placa commemorativa en honor a dues actrius catalanes esparreguerines: les germanes Lola i Anna Lizaran
S’ha volgut fer-ho coincidir amb el Dia Internacional del Teatre per la importància que el teatre té a Esparreguera i la rellevància de les dues actrius en la cultura esparreguerina i la catalana en general. Lola Lizaran ens va deixar l’any 2006 i Anna Lizaran, el 2013. Totes dues van ser actrius destacades a la pantalla catalana i als teatres barcelonins, i a Esparreguera estem especialment orgullosos de recordar els seus inicis teatrals a la vila, i com no, a les seves interpretacions a La Passió d’Esparreguera.

Finalment recordar que aquest proper diumenge es realitzarà un any més el concurs fotogràfic de la Passió d’Esparreguera, que aquest any es farà a la nova biblioteca municipal “l’Ateneu”.
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87