L'Espectacle Programació Entitat
 
Un any més, es posen en marxa les Caramelles de la Passió d'Esparreguera
10 d'abril de 2014

Cantada el dissabte, diumenge i repetim el dilluns de Pasqua. Amb la preparació d’un Concert de Caramelles Patriòtiques

Un any més, els cantaires de les caramelles de la Passió d’Esparreguera, organitzen la tradicional cantada.

Any rere any, i seguint la tradició de Pasqua, els grans surten a cantar el dissabte 19 d’abril a les 18h pels carrers de la vila, i a l’església en acabar la Vetlla Pasqual a la nit.

El diumenge 20 d’abril al matí, és el torn de la mainada a les 11h pels carrers de la vila i acabant a l’església al migdia.
I, tots junts, petits i grans, a l’Aplec que se celebra a l’Ermita del Puig el dilluns de Pasqua al matí.

El repertori de cançons, seran variades com cada any, totes escrites i composades pel mestre Josep Borràs, amb la novetat de tres noves cançons.

Les Caramelles de la Passió d’Esparreguera, s’han adherit al Tricentenari que es celebra a tot Catalunya, i que l’Ajuntament d’Esparreguera ho ha programat a la nostra vila el cap de setmana del 10 i 11 de maig.

Pel proper diumenge 11 de maig, al Teatre de la Passió d’Esparreguera, oferirem el Concert de Caramelles Patriòtiques, amb lletres de diferents poemes catalans i musicades pel mestre Josep Borràs, emmarcat dins els actes que es duran a terme a la vila per commemorar el tricentenari.Assajos:

Tradicional cantada de Pasqua:

GRANS: dijous 10 d’abril a les 21:30 a la Sala Petita de la Passió i dijous 17 d’abril a les 21:30 a la Sala Petita de la Passió
PETITS: dimarts 15 d’abril a les 17h a la Sala petita de la Passió i dissabte 19 d’abril a les 16:30 a la Sala Petita de la Passió


Concert de Caramelles Patriòtiques:

Tots els dimarts a les 21:30 a la Sala Petita de la Passió

Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87