L'Espectacle Programació Entitat
 
Concert de Caramelles Patriòtiques
6 de maig de 2014

El concert es farà aquest diumenge 11 de maig a les 7 de la tarda a la Sala Gran del Teatre de la Passió d’Esparreguera.

Aquest proper cap de setmana 10 i 11 de maig, a Esparreguera es fan diferents activitats emmarcades dins els actes del tricentenari que se celebren a tot Catalunya.


Els Caramellaires de la Passió d’Esparreguera s'han sumat a aquesta iniciativa i han organitzat per aquest diumenge 11 de maig a les 7 de la tarda, un Concert de Caramelles Patriòtiques.


En aquest concert es cantaran 18 cançons, amb lletres de diferents poemes catalans i musicades pel mestre esparreguerí, Josep Borràs, Amb un final sorprenent i especial per tots els caramellaires.


A més, amb els Caramellaires s’hi ha sumat la Coral de la Passió, fet que farà que siguem prop de 90 cantaires, entre petits i grans.
El concert es farà aquest diumenge 11 de maig a les 7 de la tarda a la Sala Gran del Teatre de la Passió d’Esparreguera. El preu de les entrades és de 5 euros.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87