L'Espectacle Programació Entitat
 
La JOCPE es presenta públicament
12 de novembre de 2014

El proper diumenge 23 de novembre a les 7 de la tarda a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera la JOCPE –Jove Orquestra de Cambra de la Passió d’Esparreguera- es presentarà públicament amb el Concert de Tardor, on hi assistiran membres de la Junta de la Fundació Privada de La Passió d’Esparreguera, de l’Ajuntament d’Esparreguera i gran part dels suports al projecte.

L’orquestra inicia el curs 2014-2015 amb el suport econòmic dels seus socis fundadors, un seguit de particulars i empreses que recolzen amb un pagament anual aquest projecte musical per a Esparreguera. Els socis fundadors reben com a contrapartida –a banda de les entrades que els pertoquen com a abonats- entrades il·limitades amb descompte per cadascun dels concerts, passis gratuïts als assajos i llibrets ampliats sobre els repertoris, compositors i músics participants. L’Ajuntament d’Esparreguera recolza la JOCPE des de la Regidoria de Cultura i Festes. Al seu temps la Fundació Privada de La Passió cedeix la Sala Gran a l’orquestra per tal que hi pugui desenvolupar totes les seves activitats anuals.

Al repertori d’aquest primer concert de la formació hi haurà la Pavane pour une infante défunte de Maurice Ravel, el Sigfried Idyll de Richard Wagner, un collage de cinc cançons de Richard Strauss (que comptarà amb la col·laboració de la soprano esparreguerina Anna Niebla, cantant del Cor Jove de l’Orfeó Català) i finalment amb una suite sobre temes de la Passió d’Esparreguera de Josep Borràs i Farrés (orquestrada per l’ocasió pels compositors Juan Jurado i Joel Riu), sota la direcció musical de Juan Jurado.

En acabar el concert, la Fundació Privada La Passió d’Esparreguera farà pública la imatge del cartell oficial de la temporada 2015 de La Passió d’Esparreguera i en desvetllarà l’autor. Una part del taquillatge es destinarà a La Marató de TV3 2014, dedicada a les malalties del cor.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87