L'Espectacle Programació Entitat
 
La Passió d'Esparreguera premiada pels actes dels 50 anys del Judes
9 de febrer de 2003

La publicació local 777 ha lliurat el guardó a la millor activitat de l'any 2002 a La Passió d'Esparreguera, en tant que organitzadora dels actes de celebració del rodatge dels 50 anys de la pel·lícula "El Judes".

La Passió d'Esparreguera ha obtingut un reconeixement local per l'organització dels actes de celebració d'El Judes l'any passat, però també hi van participar col·lectius com Tramateatre, el Col·lectiu Esparreguerí de Recerques, la Biblioteca Beat Domènech d'Esparreguera i moltes persones vinculades a la població, qui també tenen la seva part de protagonisme en aquest premi. En representació de tots, el vice-president de La Passió, Quim Marín, va recollir el premi.

Els altres premis de la publicació bimensual d'Esparreguera van ser a la persona d'Antoni Valor, per la seva trajectòria en el món de l'esport local i La Fulla, pels 20 anys de servei a la vila.


Enguany s'ha celebrat la 8a edició dels premis 777 que anualment es lliuren per la Festa Major d'Hivern, Santa Eulàlia. En aquest vuit anys la Passió d'Esparreguera ja ha rebut un altre premi 777 per l'obra de teatre "Beat Domènech" el febrer de 1995.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87