L'Espectacle Programació Entitat
 
Presentació del cartell de la temporada 2015 de la Passió d’Esparreguera
23 de novembre de 2014

Avui, diumenge 23 de novembre ha estat un dia de presentacions a la Passió d’Esparreguera. S’ha presentat la JOCPE (Jove Orquestra de Cambra de la Passió d’Esparreguera) així com també el Cartell de la temporada 2015 de la Passió d’Esparreguera.

La presentació del cartell, és un compte enrere a la nova temporada 2015. Una temporada amb moltes novetats. Hi haurà un reforç a l’àrea musical amb la presència de la JOCPE, hi ha nous dissenyadors pel cartell, així com també, nova direcció escènica. Així com també altres novetats que s’aniran descobrint.
Durant les últimes temporades i en diverses ocasions, el disseny del cartell de la Passió va estar en mans del dissenyador esparreguerí Olivier Grau. Aquest any, la junta de la Passió ha confiat el disseny a dos dissenyadors esparreguerins, Imma Mestre i Joan Pérez.
Pels dissenyadors, i tal i com han explicat, ha estat un gran repte per ells, ja que no només és un cartell que es veu al poble, sinó que també te una gran projecció.
Els dissenyadors han mantingut el format del cartell d’anys anteriors i també han utilitzat el recurs de la fotografia. Segons I. Mestre, “així seguíem una mateixa línia estilística i que no volíem perdre, i així, fixar-nos més amb l’estètica i el propi concepte que volíem transmetre”.
Els autors del cartell, s’han volgut desmarcar de l’estètica que ja hi havia però que igualment fos directe, clara i impactant però alhora que fos minimalista. En aquest cas, tal i com ha remarcat l’Imma Mestre, el color predominant és el blanc, que pretén explicar una història amb un únic fil argumental.

Finalment, els autors del cartell de la Passió d’Esparreguera 2015, han agraït a la Passió el fet d’haver col·laborat en el disseny del cartell, així com també la col·laboració del David Puente (actor de Jesús a la Passió i també protagonista en el cartell).
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87