L'Espectacle Programació Entitat
 
LA JOCPE RECUPERA EL CONCERT DE REIS
21 de desembre de 2014

La Jove Orquestra de Cambra de la Passió d’Esparreguera (JOCPE) recupera la tradició del Concert de Reis a la vila d’Esparreguera, que es farà el dia 6 de gener a les set de la tarda a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera.

Els fundadors de la JOCPE valoren molt positivament l’arrencada del seu projecte i esperen consolidar-lo amb el concert de Reis i el de Festa Major d’estiu d’Esparreguera, que es farà el mes de juliol, així com amb la participació de bona part dels seus músics a les funcions de La Passió d’Esparreguera, on reforçaran l’orquestra que temporada rere temporada interpreta en directe la música del drama sacre esparreguerí.

El repertori del concert constarà de valsos i polques, oferint als espectadors una bona manera d’acomiadar les festes i de donar la benvinguda a l’any 2015. No hi mancaran cèlebres obres com El Danubi blau, la Marxa Radetzky i el Vals de l’Emperador, sota la direcció de l’esparreguerí Juan Jurado (1991). El concert de Reis també comptarà amb la col·laboració especial del cor Music Vox, semifinalista del concurs de corals “Oh Happy Day”, de Televisió de Catalunya.
El concert del dia de reis serà el dia 6 de gener, a les 7 de la tarda.

Preus:
General 15€
Col·laboradors de la Passió 12€
Socis fundadors, Amics de la Passió i estudiants: 10€
Menors de 16 anys: 5€
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87