L'Espectacle Programació Entitat
 
El circ Cric marxa d'Esparreguera amb un important record d’assistència
11 d'octubre de 2005

Tortell Poltrona i la seva troupe van abandonar el passat dilluns el pàrquing de La Passió després d’haver aconseguit dos plens de gairebé 1.000 persones

La Passió ha estat una setmana convivint amb el Circ Cric, que va deixar Esparreguera el passat dilluns després d’haver aconseguit que les seves 983 localitats s’omplissin de gom a gom durant la funció de la tarda de diumenge, i haver fregat el ple durant les altres dues funcions previstes. La ciutat del Circ Cric va ocupar el pàrking de La Passió segons acostuma a fer a cada lloc on actua: amb una carpa gegant i multitud de caravanes i camions que defensen un estil de vida molt particular.

Al llarg de la setmana, l’expectativa va anar creixent i això es va traduir en una gran afluència d’espectadors que van gaudir d’un circ molt especial que centra el seu espectacle en el riure provocat pel saber fer dels pallassos i del mateix Tortell Poltrona, director d’aquesta singular orquestra multicolor on les acrobàcies i la música també hi juguen un paper molt important. Més de 50 artistes, músics, tècnics i col·laboradors van fer possible un programa d’autèntica diversió, que La Passió i l’Ajuntament van organitzat conjuntament.

El Circ Cric també va poder ensenyar el seu estil de vida al públic més petit, ja que durant la setmana, alguns alumnes de primària de les escoles de la zona van visitar les instal·lacions on viuen aquests excel·lents artistes i van poder comprovar com es viu en aquesta ciutat ambulant, moderna i equipada. Des del seu retorn l’any 2002, el circ de Tortell Poltrona continua acumulant èxits i cada cop s’admira més la seva filosofia que ha permès mantenir un art i moltes il·lusions, que a més és la seu itinerant i l’altaveu amb més potència de Pallassos sense fronteres. Després de la nostra vila, la següent parada els espera a Molins de Rei.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87