L'Espectacle Programació Entitat
 
CONVENIS DE COL·LABORACIÓ AMB DIFERENTS ESPECTACLES, ENTITATS I FEDERACIONS CULTURALS I TRADICIONALS DE CATALUNYA
3 de gener de 2015

Durant els últims anys, la política de gestió del patrimoni cultural de La Passió d'Esparreguera pretén emfasitzar la incorporació d'activitats i de propostes de col·laboració amb altres entitats i federacions del nostre país, per tal de complementar la preservació, la promoció i la conservació d’aquest patrimoni.

És per aquest motiu que, des de La Passió d’Esparreguera, s’han signat diferents convenis de col·laboració amb Els Pastorets de Calaf, El Pessebre vivent de Pals, El ball parlat del Sant Crist de Salomó i la Federació Catalana de Pessebristes.
Tots ells, cadascun en el seu àmbit, son espectacles que conformen algunes de les manifestacions artístiques de caire popular i tradicional més emblemàtiques i simbòliques de la nostra cultura.


ELS PASTORETS DE CALAF

Els Pastorets de Calaf i La Passió d’Esparreguera hem signat un conveni col·laborador amb l’objectiu d’incrementar el nombre d’espectadors durant les representacions dels respectius espectacles.
Ja fa 89 anys que es representen Els Pastorets de Calaf. Durant aquesta llarga trajectòria, l'espectacle s'ha fet gran mantenint sempre el text de Josep Maria Folch i Torres, però innovant any rere any. Són uns Pastorets que destaquen per una increïble posada en escena i uns impressionants efectes especials. Un espectacle de gran qualitat que conserva, alhora, la innocència i la màgia d'aquestes dates nadalenques.
Fruit d’aquesta col·laboració, s’han organitzat diferents sortides des de cadascuna de les viles perquè centenars d’esparreguerins i calafins gaudeixin dels respectius espectacles.
Durant aquesta temporada, el públic que assisteixi a les dues representacions podrà gaudir d’importants descomptes en un i altre espectacle. Des de les dues entitats es farà difusió d’un carnet que permetrà gaudir d’aquests avantatges al públic visitant.PESSEBRE VIVIENT DE PALS I FEDERACIÓ CATALANA DE PESSEBRISTES

El conveni pretén emfatitzar el fet de promocionar i difondre les activitats pessebrístiques del nostre país i proporcionar uns descomptes substanciosos per gaudir del nostre espectacle a tots els seus associats.

Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87