L'Espectacle Programació Entitat
 
La comissió paritària entre l’Ajuntament i la Passió d’Esparreguera comença a treballar
4 de febrer de 2015

Tal com es va acordar en el ple municipal del 18 de desembre de 2014, s’ha creat la comissió entre Ajuntament i Passió, per tal d’estudiar un pla d’estabilitat per garantir el futur de la Passió.

Seguint els passos de l’acord de ple, ja s’ha constituït l’esmentada comissió, que s’ha reunit el dijous 29 de gener de 2015 a la casa consistorial.

Per part de l’Ajuntament, en formen part l’alcalde, Joan-Paül Udina, la regidora de Cultura, Núria Valldeperas, el representant de l’oposició Iñaki Andrés, el secretari i la interventora municipals. Per part de la Passió, el president de l’entitat, Josep Cuscó, els vicepresidents Josep Bonfill i Avel·lí Suárez, i dos col·laboradors de l’entitat designats per la junta a tal efecte, Josep Estrada i Leandre Calsina.

Durant la primera reunió, es va constituir la comissió com a tal, es va fer la primera presa de contacte i es va arribar a una sèrie d’acords per tal de poder començar a treballar conjuntament i enfortir l’entitat com a emblema de la població que és. L’acord principal a què es va arribar per unanimitat per poder començar a prendre decisions a curt, mitjà i llarg termini va ser encarregar una auditoria econòmica externa i fer una anàlisi tècnica de la instal·lació per tal que, a partir dels resultats, es pugui veure la viabilitat de l’entitat a tots els efectes i es pugui estudiar el camí que pugui emprendre l’entitat, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament.

A partir dels resultats d’aquests estudis, es marcarà un calendari per establir la regularitat de reunions de la comissió.

Totes dues parts es van mostrar satisfetes en sortir de la reunió, ja que designa un primer pas de col·laboració de futur.
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87