L'Espectacle Programació Entitat
 
Inici de la Temporada 2015 de la Passió d’Esparreguera, coincidint amb el dia Internacional de la Dona
1 de març de 2015

El dia Internacional de la Dona, és diumenge i coincideix amb el primer dia de les representacions de La Passió d'Esparreguera (8 de març); és per aquest motiu, que des del Teatre, s’està organitzant amb el suport de l'Ajuntament (Regidoria de Polítiques d’Igualtat), l'Institut Català de la Dona i la Diputació de Barcelona, una gran trobada amb les diferents Associacions de Dones de Catalunya per tal de commemorar aquest dia.

Al llarg de tota la jornada es podrà gaudir de diferents activitats preparades específicament per a la commemoració d’aquest esdeveniment: una exposició dels treballs fets per dones del municipi, la lectura del manifest oficial i un final de festa amb la participació de grups de percussió.

Properament s’informarà de totes les activitats previstes durant la setmana, organitzades conjuntament per la Passió d’Esparreguera i la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Esparreguera.


Totes les dones que assisteixin el proper dia 8 de març a veure l’espectacle, gaudiran de preus especials en la compra de l’entrada.

Reserves per assistir a l’espectacle del dia 8: Francesc Alert 937771587 / 647407066 espectacle@lapassio.net


Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87