L'Espectacle Programació Entitat
 
CONCURS FOTOGRÀFIC A LES XARXES SOCIALS
30 de setembre de 2015

Consulta aquí les bases del concurs!!

El concurs
Per participar al concurs us heu de fer una fotografia de vosaltres mateixos juntament amb un cartell o programa de mà de l'òpera Magda, que podeu trobar pels carrers. És a dir, una fotografia selfie al costat del cartell fent referència a l'òpera. Podeu ser patriòtics, amorosos, amants, cantants... Imaginació al poder!!!
Un cop feta la fotografia, pengeu-la a Instagram, Twitter o Facebook amb l’etiqueta #MagdaPassioEsparreguera acompanyat de l'usuari de la Passió d'Esparreguera. (també podeu utilitzar altres etiquetes que creieu convenients)
No oblideu fer-vos seguidors del perfil de la Passió d'Esparreguera per poder participar al concurs.
Els usuaris amb perfils privats en alguna d’aquestes xarxes, farà que no es vegin les fotografies i que el jurat no les tingui en compte. Tota fotografia que entri en el concurs, complint tots els requisits, rebrà un missatge de contestació, així el participant també sabrà que ho ha fet bé.
Un cop acabat el concurs, un jurat format per tres persones escollirà la fotografia guanyadora tenint en compte dues premisses: el seu valor artístic per una banda i l'originalitat per l'altre.
El nom i la fotografia guanyadora es faran públics a la web de la Passió, i al seu Facebook, Twitter i Instagram.

Calendari
Es poden penjar fotografies de l'1 d'octubre al 7 d'octubre.
El guanyador es farà públic el dia 9 d'octubre.

Premi
Una entrada doble per a l'òpera Magda, pel dia 11 d’octubre a les 18h, a la Sala gran del Teatre de la Passió d’Esparreguera

Bases del concurs
Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi sempre que aquestes compleixin les característiques exigides per la temàtica i porti l’etiqueta corresponent.
El premi no és transferible a una altra persona o intercanviable pel seu valor monetari. Queda prohibida la seva comercialització o venda del regal.
L’organització del concurs contactarà amb els guanyadors a través d’una menció a la fotografia guanyadora, i els demanarà que contactin amb la Passió per fer efectiva l’entrega del premi.
Un cop notificat el nom del guanyador, aquest haurà de facilitar les seves dades personals i de contacte per tal que li sigui entregat el premi.
Els participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades a concurs a la Passió d'Esparreguera, que les pot utilitzar per a accions de promoció així com a difondre-les al seu web i xarxes socials per a la difusió del propi concurs.
L’acceptació del premi per part dels guanyadors suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar el seu nom i imatge amb fins publicitaris i en material promocional, sempre en relació directa amb la present campanya.
Participar al concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases i també l’acceptació de la normativa d’ús de les xarxes socials

Qualsevol imprevist serà solucionat per l’organització.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87