L'Espectacle Programació Entitat
 
Concert de Nadal de la Coral de la Passió d’Esparreguera
29 de novembre de 2015

Diumenge 13 de desembre a les 7 de la tarda a la Sala Petita de La Passió d’Esparreguera

Vorejant ja les festes nadalenques, com cada any, la Coral de la Passió d’Esparreguera té per costum contribuir a ambientar aquests dies a través d’allò que li és propi: la música, mitjançant el cant coral.

Volen contribuir així a donar escalf humà, en la mesura del que ens sigui possible, a aquests dies tan entranyables. És per això que han programat dos concerts, amb un repertori que tindrà dues parts ben diferenciades: en un primera hi haurà cançons populars i/o tradicionals catalanes (sardana, havanera, cançó d’autor, sarsuela...) i en una segona, com no podria ser altrament, les típiques Nadales, que per cert, aprofitaran per avançar que a través d’elles, retran homenatge al mestre Manuel Oltra en el seu recent decés.

Aquest concert ha estat registrat en l'Internacional Federatio for Choral Music, en el marc del dia Mundial del Cant Coral.Venda d’entrades: el mateix dia, dues hores abans del concert.

Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87