L'Espectacle Programació Entitat
 
Presentació del cartell i de la gravació de la música de La Passió
16 d'octubre de 2008

El 14 de novembre a les 22 hores la Sala Gran del Teatre La Passió acollirà l'acte de presentació del cartell promocional de la temporada 2009 així com el CD de la música de La Passió. L'acte és gratuït i obert a tothom. No us ho perdeu!

Cada any el tret de sortida a una nova temporada de La Passió és la presentació del cartell, enguany obra de la dissenyadora esparreguerina Núria Oltra. L'acte de presentació serà el divendres 14 de novembre a les 22 hores i aquest any serà especial i diferent ja que també es farà la presentació del CD amb la música de La Passió.

La gravació de la música de l'espectacle era un dels projectes més esperats i que fins ara no s'ha pogut portar a terme. Així que no us perdeu aquesta cita tan important oberta a tot el públic que vulgui acompanyar-nos.

L'acte està previst que tingui l'actuació en directe dels músics així com altres sorpreses que us anirem avançant a mesura que arribi el gran dia.

L'acte de presentació del CD de la música de La Passió i del Cartell es celebrarà a la Sala Gran del Teatre.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87