L'Espectacle Programació Entitat
 
El Mag d’Oz arriba a Esparreguera de la mà de la companyia Believe Teatre.
6 de gener de 2016

Believe Teatre és una companyia teatral nascuda a Barcelona, on el principal objectiu és promoure el teatre i adaptar-lo a les noves propostes tecnològiques. Amb això pretenen atraure la gent jove i fer el teatre una mica sorprenent.


De la mà de l’esparreguerina Elisabeth Marín arriben a la Passió d’Esparreguera, on el proper dissabte 23 de gener a les 8 del vespre podrem gaudir a la Sala Gran del Teatre de la Passió de la representació del Mag d’Oz, dirigida per ella mateixa.

El Mag d’Oz: Dorothy i el seu gos Totó viatgen des de la grisenca Kansas fins al surrealista País d'Oz. Amb la voluntat de trobar la manera de tornar a casa, Dorothy haurà d'emprendre un viatge pel camí de rajoles grogues per trobar al Gran Mag d'Oz, l'únic bruixot capaç de resoldre el seu problema.

Tothom coneix la història de Dorothy i els seus inseparables amics, però, què passa si li donem un pas més enllà al clàssic de L. Frank Baum? La barreja de dansa, llums, ombres i altres elements ajudaran a explicar la història de Dorothy i els seus inseparables companys com mai abans havies imaginat.Entrades a la venda a:
http://www.believeteatro.org/#!entradas/c1q30


Més informació:
http://www.believeteatro.org/
https://www.facebook.com/BelieveTeatro
https://twitter.com/BelieveTeatro
https://www.youtube.com/watch?v=dBOz4y19_aQ
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87