L'Espectacle Programació Entitat
 
Novetats de la temporada 2016 de La Passió d’Esparreguera
17 de febrer de 2016

La Passió d’Esparreguera està apunt d’aixecar el teló el proper 28 de febrer. Durant aquestes últimes setmanes s’estan enllestint els últims preparatius, canvis i novetats de la posada en escena de l’espectacle, però aquest any, també hi ha com a novetat l’aliança amb Mans Unides.

Novetats de l’espectacle de la Passió 2016
Per segon any consecutiu, Jaume Rovira dirigirà l’espectacle de La Passió d’Esparreguera. Enguany, el director clou el cicle de canvis iniciats la temporada passada, en què va presentar moltes novetats, tant en l’àmbit del repartiment, com de la inclusió i supressió de quadres, com també en el dibuix i idiosincràsies d’alguns personatges.
Les novetats d’aquest any les trobem, principalment, en l’ordre dels quadres. El més destacable és el canvi de la Sessió del Sanedrí, que passa a fer-se al segon acte, en la part del matí, en comptes de ser el quadre que iniciava la part de la tarda. Aquest canvi ha comportat que s’hagi de modificar el preludi de tarda per tal de guardar la coherència entre la música i la dramatúrgia.
Amb l’objectiu iniciat l’any passat, de mirar d’agilitzar al màxim les mutacions entre escenes, el Complot de Judes ha esdevingut un quadre separat dels Mercaders del Temple que es representarà en un dels laterals de l’escenari. Això permetrà a l’equip de tramoia poder treballar amb el següent quadre amb més comoditat i rapidesa.
La Resurrecció sempre ha estat un quadre clau i enguany s’hi introduiran millores tècniques per dotar-lo de més espectacularitat.
Pel que fa al repartiment, destaca la incorporació d’Èric Roijals, que representarà el paper de Sant Pere, i Maria Martín, que canviarà el paper de Maria de Magdala pel de Mare de Déu.

Aliança de Mans Unides i La Passió d'Esparreguera per lluitar contra la pobresa
La Passió d'Esparreguera i Mans Unides ens hem aliat per lluitar contra la pobresa, sota el lema Passió Solidària. Els espectadors de La Passió del 2016 col·laboraran amb una part del preu de la seva entrada amb els projectes de lluita contra la pobresa de l'ONG Mans Unides.
La crisis ha afectat moltes famílies del nostre país, però no per això ens podem oblidar dels més pobres, dels que pateixen pobresa extrema i, molt especialment, dels que moren literalment de fam.
Els espectadors de La Passió d'enguany no només gaudiran d'un gran espectacle, sinó que tindran la satisfacció afegida de la solidaritat, doncs una part del preu de l'entrada es destinarà als projectes de lluita contra la pobresa de les delegacions de Mans Unides de Catalunya als països més empobrits.


Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87