L'Espectacle Programació Entitat
 
Carles Capdevila a la Passió d'Esparreguera
9 d'abril de 2016

“Educar amb Humor” un dels monòlegs de Carles Capdevila arriba a la Passió d’Esparreguera de la mà de Corner&Co by Espai Blanc.


El periodista, director i fundador del diari ARA ens parlarà de l’educació en clau d’humor, tot basant-se en la seva experiència personal com a pare de família nombrosa. L’autor analitza en clau irònica les obsessions dels pares en el procés de l’educació, la relació pares-professors, i fa una crida a la necessitat de posar els cinc sentits en l’educació dels fills: sentit comú, sentit moral, sentit de la responsabilitat, sentit del ridícul, i sobretot, sentit de l’humor.
 
T’hi esperem! Compra ja les teves entrades per “Educar amb Humor” de Carles Capdevila a Esparreguera. També podràs comprar el seu llibre i regalar-lo signat aquest Sant Jordi.

Les entrades per Carles Capdevila, Educar amb Humor tenen un preu de: Entrada anticipada 15€ / Preu a taquilla: 18€.

https://www.ticketea.com/entradas-monologo-carles-capdevila-educar-humor-esparreguera/?tktsrc=facebook&a_aid=TKTMTKG&a_bid=55ce734c&fb_locale=es


Data: Divendres 22 de abril de 2016. 
Hora: 19:00h
Espai: La Passió d'Esparreguera
Preu: Entrada anticipada 15€ / Preu a taquilla: 18€
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87