L'Espectacle Programació Entitat
 
Diverses entitats oferiran dos grans concerts #DECINE! a Esparreguera
26 de juny de 2016

Després de l'èxit de la temporada passada amb l'espectacle Musicals -que va rebre el SET concedit per la revista local 777comunica a l'activitat més destacada del 2015 a Esparreguera-, Amazing Gospel, la JOCPE i Music Vox han decidit repetir equip i crear un nou gran concert per Festa Major d'estiu, un concert... #DECINE!

Se'n faran dues funcions, divendres 8 de juliol a les 22h i diumenge 10 de juliol a les 19h, a la sala gran del Teatre de La Passió d'Esparreguera. Els organitzadors defineixen el nou esdeveniment musical com una segona part que tanca el díptic de concerts iniciat amb "Musicals", ara dedicat plenament a oferir una selecció de la millor música de cinema i de cinema musical, des de les planúries de Mordor a Notre-Dame de París, passant per Hogwarts, Amèrica i una guerra que es lliura molt i molt lluny, a les galàxies.

Aquest any se sumen a l'equip els Amazing Kids i un grup de ball de l'escola esparreguerina Dance Machine, així com una participació especial dels Amics del Campanar d’Esparreguera i de nombroses empreses i col·laboradors particulars. El repertori l'han reorquestrat expressament per a l’ocasió el director musical de la JOCPE, Juan Jurado, i Joel Riu, pensant específicament en totes les formacions que l'interpretaran, en un concert presentat per dos joves actors esparreguerins i amb guió de Gerard Bidegain.

Les entrades es podran adquirir anticipadament a Ticketea o bé a les taquilles del mateix teatre del 4 al 7 de juliol de 18h a 20h, venent-se amb descompte i numerades.



Més informació:

www.jocpe.cat
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87