L'Espectacle Programació Entitat
 
La coral de “La Passió” se’n va de colònies...
27 de novembre de 2016


Novament, com ja comença a ser habitual anualment, (26 i 27 de novembre), la coral de “La Passió” té previst fer una estada de treball a l’antic Seminari Diocesà de Vic, actualment restaurat i habilitat com a allotjament. Un lloc ben adient que sens dubte ha d’afavorir la concentració i que, alhora, disposa de prou espai per tal de poder exercitar-se adequadament.

Aquestes trobades pretenen reforçar els assaigs que es vénen fent setmanalment, incidir en el treball d’aquells aspectes que es consideren cabdals per tal d’aconseguir unes condicions favorables davant d’un concert, però també – i el que és més important – treballar les tècniques de formació integral dels cantaires com poden ser: vocalització, respiració, postura del cos, afinació i...en fi, tenir cura de tot allò que gira a l’entorn d’una millor interpretació.

Cal no obviar, però, la importància que té el crear, entre tots, una cohesió, una convivència, allò que actualment se’n ve a dir una complicitat emocional, bàsica en una dinàmica de grup.

I enguany..., gairebé amb una coincidència de dies, què més que poder celebrar la diada de santa Cecília, patrona de la música i, per tant, també dels cantaires....!!!

S’espera també, i fugint una mica de la transcendència, passar-ho molt bé, per a la qual cosa es té una predisposició òptima.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87