L'Espectacle Programació Entitat
 
Comencen les obres per arranjar l’aparcament de La Passió
24 de gener de 2006

Les excavadores ja han començat a moure el terreny per tal d’ubicar la futura Plaça de la Sardana d’Esparreguera. Les obres hauran d'estar enllestides per l'inici de l'espectacle de La Passió el proper 5 de març.

El pàrquing de La Passió es convertirà enguany en la Plaça de la Sardana, una vegada finalitzin les obres que han d’arranjar el terreny i asfaltar-lo. Amb motiu del nomenament d’Esparreguera com a Ciutat Pubilla de la Sardana, l’Ajuntament d’Esparreguera ha aprovat una subvenció per adequar els exteriors de La Passió, que actualment estan molt malmesos degut a les pluges i els excrements dels gossos dels veïns de la zona, entre d’altres comportaments incívics. D’aquesta forma, l’espai de l’aparcament podrà albergar activitats culturals i continuarà acollint els vehicles del mercat municipal dels dijous.

Enllestit per La Passió

Les obres d’arranjament, que s’han adjudicat a l’empresa NIVELLASFALT SL, tenen un cost de 158.000 euros. Aquest pressupost cobreix l’asfaltat del 75% del pàrquing del teatre (uns 4.500 metres aproximadament, i no la totalitat de l’espai) i l’adequació de l’edifici per la col·locació d’una estàtua en homenatge a la sardana que el polifacètic estilista Lluís Llongueras ja ha començat a dissenyar.
La inauguració de la plaça es realitzarà durant els actes inaugurals de la Ciutat Pubilla de la Sardana 2006, previstos pels dies 22 i 23 d’abril. Tot i això, la previsió dels tècnics és d’enllestir les obres per l’inici de l’espectacle de La Passió el proper 5 de març.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87