L'Espectacle Programació Entitat
 
El Patronat de la Passió d’Esparreguera, va rebre de la mà del conseller de Cultura, Santi Vila, el diploma pels seus 75 anys.
2 de juny de 2017


L’Orfeó Martinenc de Barcelona va acollir ahir la tarda la celebració de l’acte institucional del Dia de l’Associacionisme Cultural 2017 (DASC), que va estar presidit pel conseller de Cultura, Santi Vila, acompanyat del director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural, Lluís Puig.

Durant l’acte es va fer entrega de diplomes a les entitats culturals que enguany celebren aniversaris destacats. En el cas del Patronat de la Passió d’Esparreguera, es va rebre el diploma pels deus 75 anys de creació.

El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural, instaurant així una jornada dedicada a fer valdre el pes i la força de l’associacionisme cultural català. És per aquest motiu, que també s’ofereix aquest cap de setmana, una jornada de portes obertes a l’entitat.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87