L'Espectacle Programació Entitat
 
Lluís Llongueras assisteix a la col·locació de la seva estàtua sobre el món sardanístic
18 d'abril de 2006

L’estilista ha dissenyat una escultura que serà l’emblema de la Ciutat Pubilla 2006 i s’ubicarà als exteriors del Teatre La Passió. L’acte previ al programa d’activitats de l’any d’Esparreguera com a Ciutat Pubilla de la Sardana 2006 es realitzarà el proper 19 d’abril, amb la col·locació de l’escultura que l’estilista esparreguerí, Lluís Llongueras, ha creat en homenatge al món sardanístic.

El polifacètic Lluís Llongueras ha creat un monument de 4 metres d'alçada per 4 d'amplada i s'ubicarà als exteriors del Teatre. La inauguració oficial de l'escultura es durà a terme el diumenge 23 d'abril, en el marc dels actes de proclamació de la Ciutat Pubilla de la Sardana. La col·locació de l'escultura començarà aproxima-dament a les 12 del migdia, amb l’assistència del seu creador que donarà els últims retocs de pintura.

Durant la presentació de l'escultura, en Lluís Llongueras explicarà el procés de creació als mitjans de comunicació i s'instal·larà una exposició fotogràfica on quedarà ilustrat.

La proclamació de la Ciutat Publilla de la Sardana ha ocasionat moviments en el calendari de representacions de l'espectacle de La Passió. Així doncs la representació programada el 14 d'abril es posposa fins el 30 i les dues últimes representacions del 2006 seran l'1 i 7 de maig.


 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87