L'Espectacle Programació Entitat
 
El diari d'Anna Frank a La Passió a partir del 8 de novembre
30 d'octubre de 2008

La companyia de Teatre La Passió d'Esparreguera estrenarà el proper 8 d'octubre una de les obres conegudes arreu: El diari d'Anna Frank, on s'explica la barbàrie nazi de l'holocaust jueu. La resta de representacions es duran a terme a la Sala Petita el 9, 15 i 16 de novembre.

Anna Frank va néixer a Alemanya el 1929 i pertanyia a una família jueva que va exiliar-se a Holanda quan van començar les persecucions nazis. Quan les tropes de Hitler envaeixen Holanda, el 1942, la família Frank es veu obligada a amagar-se durant anys per evitar els camps de concentració. El 1944 els jueus amagats a les golfes dels magatzems són descoberts, delatats, detinguts i repartits per diferents camps de concentració nazi. Anna Frank va morir el 1945 al camp de concentració de Bergen-Belsen durant una epidèmia de tifus. En acabar la Segona Guerra Mundial, el pare de l’Anna, Otto Frank va ser l’únic dels amagats que va sobreviure. Quan va tornar a Amsterdam, una de les persones que els havia ajudat durant l’estança a les golfes, li va donar el diari. El 1947 Otto Frank va publicar el diari i des d’aleshores s’ha convertit en un dels llibres més llegits arreu del món.
El diari d'Anna Frank està escrit entre el 12 de juny de 1942 i el 4 d'agost de 1944 i explica l'experiència de la protagonista, una nena de 13 anys.


La companyia de Teatre La Passió d'Esparreguera representarà l'obra el 8, 9, 15 i 16 de novembre a la Sala Petita del teatre. Els dissabtes a les 22h i els diumenges a les 19h. Ja es poden reservar les entrades al telèfon 93 777 15 87 o per mail a comunicacio@lapassio.net.

Fitxa tècnica:

Direcció: Mercè Vallverdú
Ajudant de direcció: David Aguado

Intèrprets:
Anna Frank: Elisabet Marín
Otto Frank: Jaume Cassi
Edith Frank: Carme Tobella
Margot Frank: Laura Seró
Hermann Van Daan: Manuel González
Auguste Van Daan: Maribel Balagué
Peter Van Daan: Biel Andrés
Miepe Gies: Mª Carmen Andrés
Víctor Kraler: Lluís Rovira/Jordi Ros
Albert Dussel: Ernest León

Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87