L'Espectacle Programació Entitat
 
Estrena de l'obra El diari d'Anna Frank
7 de novembre de 2008

Demà a les 22h les portes de la Sala Petita del Teatre La Passió s'obriran per estrenar la coneguda obra El diari d'Anna Frank. És una producció de la companyia de teatre de La Passió d'Esparreguera i es representarà el 8, 9, 15 i 16 de novembre.

El diari d'Anna Frank explica la barbàrie nazi de l'holocaust jueu a través dels ulls de la protagonista, Anna Frank, que va néixer a Alemanya el 1929 i pertanyia a una família jueva que va exiliar-se a Holanda quan van començar les persecucions nazis. Quan les tropes de Hitler envaeixen Holanda, el 1942, la família Frank es veu obligada a amagar-se durant anys per evitar els camps de concentració. El 1944 els jueus amagats a les golfes dels magatzems són descoberts, delatats, detinguts i repartits per diferents camps de concentració nazi. Anna Frank va morir el 1945 al camp de concentració de Bergen-Belsen durant una epidèmia de tifus. En acabar la Segona Guerra Mundial, el pare de l’Anna, Otto Frank va ser l’únic dels amagats que va sobreviure. Quan va tornar a Amsterdam, una de les persones que els havia ajudat durant l’estança a les golfes, li va donar el diari. El 1947 Otto Frank va publicar el diari i des d’aleshores s’ha convertit en un dels llibres més llegits arreu del món.
El diari d'Anna Frank està escrit entre el 12 de juny de 1942 i el 4 d'agost de 1944 i explica l'experiència de la protagonista, una nena de 13 anys.


La companyia de Teatre La Passió d'Esparreguera representarà l'obra el 8, 9, 15 i 16 de novembre a la Sala Petita del teatre. Els dissabtes a les 22h i els diumenges a les 19h. Ja es poden reservar les entrades o comprar-les al telèfon 93 777 15 87 o per mail a comunicacio@lapassio.net.

Les entrades reservades es guardaran a taquilla fins mitja hora abans de l'inici de l'espectacle.

Fitxa tècnica:

Direcció: Mercè Vallverdú
Ajudant de direcció: David Aguado

Intèrprets:
Anna Frank: Elisabet Marín
Otto Frank: Jaume Cassi
Edith Frank: Carme Tobella
Margot Frank: Laura Seró
Hermann Van Daan: Manuel González
Auguste Van Daan: Maribel Balagué
Peter Van Daan: Biel Andrés
Miepe Gies: Mª Carmen Andrés
Víctor Kraler: Lluís Rovira/Jordi Ros
Albert Dussel: Ernest León

 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87