L'Espectacle Programació Entitat
 
Darreres representacions d'El Diari d'Anna Frank
14 de novembre de 2008

Dissabte 15 a les 10 de la nit i diumenge 16 de novembre a les 7 de la tarda es duran a terme a la Sala Petita del Teatre La Passió les dues darreres representacions de l'obra El Diari d'Anna Frank.

L'obra es va estrenar el cap de setmana passat amb una molt bona acollida de públic. Així doncs, s'espera que en les representacions de dissabte i diumenge la resposta dels esparreguerins i esparreguerines sigui favorable i s'ompli el pati de butaques.

Cal dir que El Diari d'Anna Frank és una obra coneguda a nivell mundial que a Esparreguera ha preparat la Companyia de Teatre La Passió sota la direcció de l'esparreguerina Mercè Vallverdú.

El Diari d'Anna Frank explica la barbàrie nazi de l'holocaust jueu a través dels ulls de la protagonista, Anna Frank, que va néixer a Alemanya el 1929 i pertanyia a una família jueva que va exiliar-se a Holanda quan van començar les persecucions nazis. Quan les tropes de Hitler envaeixen Holanda, el 1942, la família Frank es veu obligada a amagar-se durant anys per evitar els camps de concentració. El 1944 els jueus amagats a les golfes dels magatzems són descoberts, delatats, detinguts i repartits per diferents camps de concentració nazi. Anna Frank va morir el 1945 al camp de concentració de Bergen-Belsen durant una epidèmia de tifus. En acabar la Segona Guerra Mundial, el pare de l’Anna, Otto Frank va ser l’únic dels amagats que va sobreviure. Quan va tornar a Amsterdam, una de les persones que els havia ajudat durant l’estança a les golfes, li va donar el diari. El 1947 Otto Frank va publicar el diari i des d’aleshores s’ha convertit en un dels llibres més llegits arreu del món.
El diari d'Anna Frank està escrit entre el 12 de juny de 1942 i el 4 d'agost de 1944 i explica l'experiència de la protagonista, una nena de 13 anys.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87