L'Espectacle Programació Entitat
 
La Passió presenta el cartell del 2009
15 de novembre de 2008

Ponç Pilat és el protagonista del cartell en un dels moments més simbòlics de l'obra: la rentada de mans. El cartell vol simbolitzar l'evasió de responsabilitats que prolifera a la societat actual.

La dissenyadora esparreguerina Núria Oltra va presentar el cartell de la temporada 2009 de La Passió d'Esparreguera davant l'atenta mirada de més de 500 persones.
Núria Oltra va comentar que és molt difícil traspassar a l'art gràfic tots els sentiments que hi juguen en l'espectacle de La Passió però que el seu objectiu ha estat donar valor a l'espectacle, al teatre i allunyar-se de la simbologia de Jesús, molt utilitzada en els cartells dels darrers anys.

Així doncs, el protagonista del cartell de la temporada 2009 és el prefecte romà Ponç Pilat, un dels personatges més importants de la història ja que a les seves mans tenia la responsabilitat de salvar o condemnar a mort a Jesús. Ponç Pilat, tot i sabent que Jesús era innocent, va cedir a les pressions del poble de Judea i el sentenciar. Per deslliurar-se de la culpa, es va rentar les mans, però al cartell el que s'explica és que per molt que es renti, la responsabilitat hi és, la culpa existeix i "el pecat" hi serà per sempre més, quedant les mans tacades de sang per molt que Pilat intenti rentar-les.

L'acceptació del cartell per part del públic assistent va ser palpable i celebrat en molts aplaudiments i felicitacions a la dissenyadora esparreguerina.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87