L'Espectacle Programació Entitat
 
Per Nadal tornen Els Pastorets a La Passió
10 de desembre de 2008

Els Pastorets és una obra teatral ideal per passar una bona estona amb tota la família. Les representacions seran el 26 i el 28 de desembre. Les entrades estaran a la venda a partir del 15 de desembre.

Un any més, l'esparreguerí Eloi Mestre tira endavant el repte de dirigir Els Pastorets a La Passió d'Esparreguera. I ho fa posant damunt de l'escenari un centenar d'actors i actrius.
Els Pastorets de La Passió d'Esparreguera segueixen el conegut text de Josep M. Folch i Torres i representa la lluita del bé contra el mal representat a través de les aventures de dos pastorets, en Lluquet i en Rovelló, que viatgen acompanyats d'altres pastors a Betlem per fer l'ofrena al nen Jesús, acabat de néixer. Durant el camí, els pastorets patiran les temptacions i malifetes dels dimonis.

Els Pastorets és l'obra teatral més representada a Catalunya i és molt popular arreu durant les dates nadalenques. Un espectacle aconsellat per a tota la família i que farà passar una molt bona estona a grans i petits.

Representacions:

26 de desembre a les 6 de la tarda
28 de desembre a les 2/4 d'11 del migdia

Preu de les entrades:

10€ entrada general
8 € col·laboradors
5 € menors de 16 anys

Les entrades es vendran al Teatre La Passió del 15 al 23 de desembre de 5 a 7 de la tarda. També a les taquilles del teatre una hora abans de cada representació.

Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87