L'Espectacle Programació Entitat
 
L'Orquestra Simfònica Europea celebra el tradicional Concert d'Any Nou a La Passió
29 de desembre de 2008

El pròxim diumenge 4 de gener l'Orquestra Simfònica, sota la direcció de Cristian Florea i amb l'actuació de la jove violí esparreguerina, Maria Florea, ens ofereixen el tradicional concert per obrir l'any. Serà a les 7 de la tarda a la Sala Gran del Teatre.

La Passió d'Esparreguera torna a ser l'escenari escollit per l'Orquestra Simfònica Europea i el seu Concert d'Any Nou 2009 que oferirà per a tots els esparreguerins.

L'Orquestra Simfònica Europea va néixer el 1992 de la mà del mestre Cristian Florea amb la idea d'oferir i desenvolupar una programació musical pròpia amb capacitat interpretativa d'alta qualitat. L'orquestra està dirigida pel mestre i violoncel·lista Cristian Forea i durant els seus 16 anys d'història ha actuat a
prestigiosos teatres i auditoris d'Espanya, França, Itàlia i Romania. Ha tingut l'honor de poder col·laborar amb solistes d'excepció com Josep Carreras , Teresa Berganza , Plácido Domingo i Montserrat Caballé. Ho han estat també Cecilia Lavilla Berganza i Donna Ellen, sopranos, Bernard Soustrot, trompeta, Alexander Paley, piano, Gabriel Croitoru i Phillipe Bride, violí, Enrique Tellería, bandoneón, David Russell i Mª Esther Guzmán, guitarra, Pedro Iturralde, saxòfon, Lluís LLach, cantautor, entre altres.

Es pot destacar el caràcter flexible i versàtil pel qual és apreciada l'Orquestra. A part del repertori simfònic habitual, també interpreta música contemporània, òperes i sarsueles, així com programes singulars com el de Música de Pel·lícules, el ja tradicional Concert d'Any Nou, acompanya al bandoneón en els Tangos de Piazzola o també s'emmotlla a l'equip de músics de Lluis Llach en el concert "Junts" que va oferir al costat de Josep Carreras.

Ha gravat per a diverses televisions d'Europa.
CD-live "Concert d'Any Nou"
CD extractes de l'Òpera "Cervantes" de J.L.Tierno
CD Polygram "La trompette du siègle" amb Bernard Soustrot
CD-live "Junts" amb Josep Carreras i Lluís LLach
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87