L'Espectacle Programació Entitat
 
Èxit d'assistència a Els Pastorets de La Passió
29 de desembre de 2008

Un miler de persones ha estat el total d'espectadors que han celebrat el Nadal amb la tradicional obra de teatre Els Pastorets, una lluita entre el bé i el mal que fa passar una bona estona a grans i petits. El miler d'espectadors consolida l'activitat com a una de les més exitoses durant les dates nadalenques.

La tradicional obra de teatre català Els Pastorets de Josep M. Folch i Torres és un d'aquells espectacles que agrada a tota la família. Així ho confirma el miler d'espectadors que durant el 26 i 28 de desembre s'han apropat al Teatre de La Passió a veure alguna de les dues representacions.

Així doncs, un miler d'espectadors han assistit i gaudit de l'obra de teatre més representada a Catalunya i ideal per aquestes dates pel seu contingut còmic i apte per a totes les edats.

En aquesta ocasió, un centenar d'actors i actrius damunt de l'escenari, la participació dels equips tècnics de llum i so de La Passió i la direcció magistral de l'obra a càrrec de l'Eloi Mestre ha fet que Els Pastorets del 2008 siguin una vegada més sinònim d'èxit.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87