L'Espectacle Programació Entitat
 
L'espectacle Colours'n'Sound arriba dissabte a La Passió
27 de gener de 2009

El pintor emergent català Marc Armengol oferirà un espectacle innovador i insòlit a la Sala Gran del Teatre La Passió. Es tracta de fusionar pintura i música a través de tres murals de grans dimensions. El tercer mural serà recollit per Lluís Llongueres.

Aquest dissabte 31 de gener a les 22h el Teatre La Passió d'Esparreguera acollirà l'espectacle COLOURS&SOUND que ha estat organitzat conjuntament per Ma Produccions i La Passió. És tracta d'un espectacle original, innovador i apte per a tots els públics.

COLOURS&SOUND consistirà en una performance on pintura i música es fusionaran a l'escenari. El pintor emergent Marc Armengol pintarà tres murals de gran format (4 x 2 m) damunt de l'escenari al ritme de la música. El tema escollit per aquesta ocasió és pintar tres cares diferents en primer pla: la primera d'estil pop-art, la segona d'estil ètnic i la tercera la d'un personatge popular.

El personatge popular és Lluís Llongueres i hi serà present a la Sala per poder recollir posteriorment el mural amb el qual se l'obsequiarà.

La pintura dels murals serà de colors fluorescent amb l'acompanyament de llum negra a l'escenari i el ritme de la música d'un DJ i de diferents instruments de percussió.

La venda d'entrades a les taquilles del teatre una hora abans que comenci l'espectacle. La venda anticipada cada tarda al Teatre La Passió.
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87