L'Espectacle Programació Entitat
 
Darreres representacions de l'obra Pas de 2 des bonnes
19 de febrer de 2009

Basada en l'obra de Jean Genet "Les Criades", GIT Produccions i La Passió us ofereixen aquest dissabte i diumenge les darreres representacions a la Sala Petita d'aquest drama que parla d'obsessions, del joc del poder i del desig de ser algú... No t'ho perdis!

Pas de 2 des bonnes s'acomiadarà aquest cap de setmana després de sis representacions. De la mà de la direcció de Jaume Rovira, l'obra de explica un duel a mort, una història esgarrifosa, sobre el costat més maligne de l’ésser humà. Parla d’obsessions, del joc del poder, de dependència, de la recerca d’identitat, del desig de ser algú: de l’èxit, de trobar sentit a la realitat, quan no té sentit, de la lluita per la llibertat i la dignitat.

Tot això dut a terme pel ritual de dues germanes, que són criades alhora a la mateixa casa. Cada dia alimenten el seu ritual secret, que és dia a dia més diabòlic i pervers...

El crim, l’odi, la venjança, el poder, la submissió i la gelosia: talment com una gran tragèdia grega, amb un plantejament ritual, però amb un sentit existencial de l’absurd. Aquests drames qualificats com a teatre de l’absurd, s’enfonsen com ganivets afiladíssims en les zones fosques de l’ànima humana per revelar la immensa força del mal.


Intèrprets: Mari Valderrey, Maria Martín
Duna Belmonte, Carla Garcia

Amb la col·laboració especial de Fàtima Tovar, Isabel Fernàndez i Rafa Delacroix.


És un espectacle bilingüe i en dues versions diferents en dies alternatius. Alguna escena pot ferir la sensibilitat de l’espectador. No aconsellada l'entrada a menors de 16 anys.


Venda d'entrades a la Tintoreria Net-Net d'Esparreguera.
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87