L'Espectacle Programació Entitat
 
40è aniversari del Teatre La Passió
23 de febrer de 2009

Avui fa 40 anys que l'actual Teatre La Passió d'Esparreguera es va inaugurar. Un teatre amb gairebé 1.800 localitats a la Sala Gran especialment construït per a les representacions de La Passió. Celebra enguany amb nosaltres el 40 aniversari!

El Teatre La Passió d'Esparreguera es va projectar per part del Patronat de La Passió i construït posteriorment amb l'únic objectiu d'acollir les representacions de La Passió. És per aquest motiu que es el Teatre té unes grans dimensions per acollir gairebé 2.000 persones per a representació i un escenari de 300 metres quadrats. Del teatre, en destaquem la perfecta visió de l'escenari des de tots els indrets de la sala.

El Teatre La Passió d'Esparreguera per la seva magnificència i grandiositat és un dels teatres més grans de Catalunya i durant aquests 40 anys de vida ha anat actualitzant-se i modernitzant-se segons els requeriments dels públics: es va construir una sala annexa per a representacions amateurs i de petit format, s'ha canviat i modernitzat l'escenari, la instal·lació de so, les butaques...

Vine a celebrar el 40è aniversari del Teatre La Passió amb nosaltres! I recorda que si has nascut el 1969 tens l'entrada gratuïta a qualsevol representació de la temporada 2009.
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87