L'Espectacle Programació Entitat
 
L'Enregistrament de la música de La Passió rep un premi de reconeixement
23 de febrer de 2009

La revista esparreguerina 777 Comunica en el seu lliurament anual dels Premis 777 ha guardonat enguany a La Passió, concretament el projecte d'enregistrament de la Banda Sonora Original de La Passió, una de les novetats de la temporada 2009.

El projecte d'enregistrament de la música de La Passió ha estat una de les fites que després de molts anys de donar-li voltes l'entitat ha aconseguit. Ha estat un projecte ambiciós en el qual hi han intervingut activament l'autor de la música, Josep Borràs, el productor i artífex del projecte, Xavier Galvís, així com el col·lectiu de músics, coral, directors d'orquestra de La Passió.

La revista local 777 Comunica ha volgut reconéixer la tasca duta a terme per tot el col·lectiu de La Passió a l'hora de tirar endavant l'enregistrament de la música de La Passió.

Recordem que la BSO de La Passió d'Esparreguera es pot trobar a la venda al teatre La Passió així com a diversos comerços de la vila.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87