L'Espectacle Programació Entitat
 
Valoració positiva de la primera representació de la temporada
2 de març de 2009

Al voltant de 800 espectadors van gaudir de la primera de les representacions de la temporada 2009, que es va dur a terme amb èxit i una valoració molt positiva per tots els equips encarregats de fer funcionar l'espectacle i la recepció i atenció al públic.

La Passió d'Esparreguera està disposada a assolir els 10.000 espectadors durant la temporada 2009 i, de moment, ha començat amb bon peu amb els gairebé 800 espectadors de la primera representació.

En quant al nombre d'espectadors, el nivell de reserva d'entrades a hores d'ara compleix les espectatives per aconseguir una bona temporada.

De moment, el públic va reaccionar positivament al final de La Passió, al darrer quadre de la Glòria que enguany ha estat modificat substancialment, sobretot en tot el moviment dels actors i figurants a escena.
També altres novetats com les visites guiades a espectadors (fins ara només era una opció per als grups organitzats) ha tingut una bona acollida i es preveu una iniciativa a consolidar durant la temporada.

Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87